Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΚΥΜΑΤΑ 2023

 


Επειδη τα παλιά κύματα του 2015 δεν ανοίγουν αλλά και η ύλη έχει αλλάξει ανεβάζω μια πλήρη σειρά κυμάτων με ερωτησεις και ασκήσεις. Λυμένες και προς λύση.  

LINK 

2 σχόλια:

  1. καλημέρα Λεωνίδα !!!! Για μια ακομα χρονια να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια σου με ολη αυτη την δουλεια που την χρησιμοποιω σε ολους τους μαθητες μου πανω απο 10 χρονια !!! μολις ειδα και την ασκηση αυτεπαγωγης (s3.5) απο το φυλλαδιο σου τι να πω!!!
    με απεριοριστη εκτιμηση Μαρτσης Θεοφιλος απο πλαγιαρι θεσσαλονικης!!!
    Υ.Γ. Προσφατα τελειωσα και το χημικο απθ και με τις σημειωσεις μου βοηθησα πολλους φοιτητες να ξεμπλοκαρουν !!! οταν προσφερθηκαν καποιοι για χρηματα τους απαντουσα οτι η γνωση ειναι για να ταξιδευει !!! μεγαλος δασκαλος λοιπον ειναι αυτος που αυτα που γραφει και λεει εμπεουν καποιους αλλους ! εσυ εισαι ενας απο αυτους!
    μακρυγορω αλλα ειναι ελαχιστα απο αυτα που θα ηθελα να πω!! εδινε και η κορη μου φετος και τα πηγε περιφημα!!! ο μεγαλος γιος ειναι στο 2 ετος φυσικου απθ και αυτος παρασμενος με τις σημειωσεις σου-ασκησεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου με συγκινεις και σευχαριστω για τα καλά σου λόγια. Συγχαρητήρια στα παιδιά σου. Ναστε όλοι καλά. Η γνωση πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερη . Νασαι καλά Θεοφιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

next 5 in 5 Οι προβλέψεις της ΙΒΜ για τις τεχνολογικες εξελιξεις